Ledande på att kombinera studier och idrott på alla nivåer

Jönköpings Kommun

Sommarfest på Gymnasiesärskolan

Kvällssolen värmde och eleverna var glada och förväntningsfulla inför kvällen. Festen började med mingel utanför skolan, där det bjöds på bubbeldryck och saltapinnar. Påvägen in till festlokalen passerade eleverna fotografen Jens som tog enskilda bilder. När eleverna satt sig till bords hälsade en av personalen alla välkomna med en skål. Vi hurrade även för de som ska ta studenten den 14 juni. På festmenyn stod Pizza, vilket alla elever var nöjda över. Till efterätt serverades glass, maränger och hemmagjord kolasås.

När middagen var slut, var det dags för de hemliga gästerna. Jublet visste inga gränser när Mattias Tedenby och Simon Önnerud från HV71 klev in i rummet. Det blev ett härligt möte. Spelarna fick svara på frågor från eleverna, genomföra en femkamp, där Mattias och Simon tävlade mot varandra. Mötet avslutades med autografskrivning. När gästerna gått, öppnades baren och discot drog i gång. När festen var slut var det glada och nöjad elever som gick hem:)

Tedenby och Önnerud